0

Har en volvo s80 fra 99 som har ruslet kun 95000 km. en drøm å kjøre. skal jeg ha samme komfort må jeg legge mange lapper på bordet. testet ut ny mond

spurt 2009-06-14 15:03:00 +0100

Har en volvo s80 fra 99 som har ruslet kun 95000 km. En drøm å kjøre. Skal jeg ha samme komfort må jeg legge mange lapper på bordet. Testet ut ny mondeo og avensis, men de er ikke i på høyde når det gjelder komfort føler jeg. Men, onde tunger vil ha det til at jeg bør kvitte meg med denne. De mekaniske delene holder, men vedlikehold av elektronikk vil koste meg dyrt de nærmeste årene. Er det slik at elektronikken er så mye dårligere enn resten av bilen? er det alderen og ikke kjørelengden som styrer varighet?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-06-15 14:38:16 +0100

Hei Morten. Ingen grunn til å kvitte seg med denne! Du må nok regne med noen mekaniske feil framover (forstilling, bremser f. eks), men ser ingen grunn til at elektronikken skal gi deg store bekymringer hvis tingene har funket bra nå i ti år.

At ting ryker skyldes både alder og kjørelengde. Men ville ikke vært spesielt bekymret her. Som du sier: Dette er en bil med høy grad av komfort!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger