0

Hva tenker du rundt e-golf og avskriving som bruktbil i forhold til en bensin/diesel golf?

spurt 2014-03-20 22:49:28 +0200

Hei Benny.

Hva tenker du rundt e-Golf og avskriving som bruktbil i forhold til en bensin/diesel Golf? Har satt navnet mitt på kontrakt på e-Golf hos Møller på Slependen, men lurer på om jeg har vært litt kjapt ute i forhold til el-bil teknologien og batteri utviklingen? Jeg pendler daglig fra Slemmestad inn til byen og kjører ca. 25 000 km. I året.

Mvh, Henning Larsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-03-21 12:30:54 +0200

Hei Henning!

For det første kan jeg bare si gratulerer. Du får en fin bil! Jeg var i Berlin for et par uker siden å kjørte den. Fin bil! (Kommer test her på Broom snart...)

Bilen er i utgangspunktet veldig billig i Norge. På de fleste andre markeder koster den like mye som en velutstyrt Passat. I Tillegg her den MYE utstyr som standard. Jeg lot meg imponere.

Det er vanskelig å si hva som skjer med elbiler framover. Slik sett er det litt gambling. Da tenker jeg ikke først og fremst på teknologi, men på hva som skjer etter 2017. Men jeg tror at e-Golf kanskje er det mest fornuftige valget her. Fin, kurant og grei bil. Det borger også godt for bruktbilprisen etterhvert.

Det blir "feil" å sammenlikne med en Golf på fossilt drivstoff - i alle fall for deg som bruker den til pendling. Tenk bare på hvor mye du sparer på drivstoff og bompenger - samtidig som du kjører raskt inn i kollektivfeltet.

Ellers så går jo båten fra Slemmestad da. Den tar jeg!

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar