0

Benny!kom over en litt spesiell volkswagen på nettet i dag. saveiro kalles den. om jeg ikke har forstått feil så selges denne kun i brazil. virker so

spurt 2012-12-18 21:48:30 +0200

Hei benny!

Kom over en litt spesiell volkswagen på nettet i dag. Saveiro kalles den. Om jeg ikke har forstått feil så selges denne kun i Brazil. Virker som en kjempepraktisk bil litt på samme måte som disse små skode pickupene (disse er vel egentlig bare caddy uten kasse?). Hvorfor selges ikke denne i Norge? Med en liten dieselmotor typisk burde den også bli ganske rimelig mtp avgifter. Tipper det er en bil mange kunne tenkt seg, den ser også kul ut. Så hvorfor velger Volkswagen å selge denne KUN i brazil av alle land? Ser de ikke at det er et marked for disse biler også i andre land?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-12-19 13:05:00 +0200

Hei sann! Ja det stemmer. Volkswagen Saverio er en ganske fin og tøff øluten pickup i samme klasse som for eksempel Fiat Strada og Chevrolet Montana.

Den bygges - som du korrekt sier i Brasil, men selges mange andre steder i verden enn der også. Blant annet i Sør-Amerika, Afrika og midtøsten. Den bygger i utgangspunktet på VW Gol - og NEI - det mangler IKKE en "F" her, men er altså pickup utgaven av denne.

VW produserer mange biler vi aldri har sett i Europa - og neppe heller får se. Andre eksempler på dette er VW Parati, VW Fox, VW Pointer og altså Gol - fortsatt uten "F".

Grunnen er at disse bilene ofte bygges etter andre spesifikasjoner og krav enn det vi (Dvs. EU) setter til moderne biler.

Kort fortalt kan man si at dette er litt enkle biler med gårsdagens teknologi. Det vi si motorer som ikke klarer våre krav til utslipp mer, er uten ESP, ikke ville gjort det spesielt godt i kollisjonstestene til EuroNCAP og kanskje mangler airbager osv, osv.

Disse tingene i sum gjør at man heller ikke kan framskaffe nødvendig dokumentasjon for å få de registrert i Europa heller.

Men jeg er enig med deg, Saverio-en ser slett ikke så aller verst ut i en litt påkostet utgave.

De enkle derimot er veldig, veldig enkle. Uten noe utstyr, med stålfelger, sorte plastfangere og et svært enkelt interiør. Da er den rett og slett et motorisert esel.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar