0

hvorfor er det slik at absolutt alle velger biler fra vag, å så leser man i tillegg at det er mye tull med dem?

spurt 2011-11-16 10:42:55 +0100

Heisann. Hvorfor er det slik at absolutt alle velger biler fra vag, å så leser man i tillegg at det er mye tull med dem?? Spør du meg så ville jeg aldri valgt en bil som det mye tull med bare fordi de heter noe med VW eller Audi å kalles premium merker, da kanskje mest Audi. Det finnes mye bra biler der ute uten at man på død å liv absolutt må kjøpe vag biler. Jeg har nettopp kjøpt meg en helt ny BMW 1 serie med 2 litern på 136 hk og automat. Hva syns du om den bilen? Jeg valgte bensin denne gangen pga all den usikkerheten det er rundt dieselbiler for tiden. Stemmer det at BMW ligger blant toppene angående mest fornøyde bileiere? Eller er det fortsatt det folk kaller Bayeriske makkwerk heheh. Jeg er i hvert fall storfornøyd.

Mvh Jim.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-11-17 11:07:07 +0100

VAG hadde noen kvalitetsproblemer mot slutten av 90-tallet til begynnelsen av 2000-tallet. Før og etter dette har de ikke vært dårligere enn gjennomsnittet, og flere modeller er nå bedre enn gjennomsnittet. BMW 1-serie er en bra og artig bil, spesielt artig og uvanlig med bakhjulsdrift på en bil i den klassen. Biler i denne klassen selger nok greit både med diesel og bensin. Det stemmer at BMW stadig gjør det meget bra i kundetilfredshetsundersøkelser. Det betyr ikke at de ikke har feil på sine biler, men at de tar godt vare på kundene og evt. om feil oppstår blir det nok ordnet på en god måte.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar