0

Vw touran 2008, 1.9tdihei. vurderer å kjøpe en brukt touran varebil. disse har som oftest gått som leasingbiler. de ligger på 160.000 og oppover i pri

spurt 2010-11-07 00:38:11 +0100

VW Touran 2008, 1.9TDi Hei. Vurderer å kjøpe en brukt Touran varebil. Disse har som oftest gått som leasingbiler. De ligger på 160.000 og oppover i pris, og har relativt kort distanse på telleren. Snakker da om ca 50.000 km. Greiene med leasingbiler er jo at de "alltid" er 3 år gamle da de selges, og servicen er bra fulgt. Åssen bilene er kjørt vet jeg ikke, men har en misstanke om at de gjerne kan bli litt hardt kjørt. Hva har dette å si? Hva bør jeg se etter? Regner med at 105 hesteren med manuellkasse er det tryggeste?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-13 01:40:02 +0100

Hei.

Touraner fra 07 og frem, er gode biler.

Ingen rust-problemer,som 04,05 dessverre har sliti med.

DPF-filteret må man ta hensyn til, iforhold til at man burde unngå små-kjøring, da dette gjør at filteret blir tett. Ikke noe problem å få brent opp sotartiklene, men kjedelig hvis dette ofte oppstår.

Kan også være noe problem med bi-xenon systemet - da gjelder det føleren.

Leasingbiler, er som leiebiler hos en forhandler - man tar mindre hensyn når bilen ikke er sin egen,dessverre;-/ .. det kan være små-riper, bulker, røyking i bil osv .. så ta med deg pussekinnet,hvis bilen er våt,og se nøye gjennom lakken ;-) .. anb. åsså å sjekke om bilen er karroseriskadet - f.eks hos forhandlers system, eller en sjekk hos NAF.

Du har en service på 60.000km - denne er kostbar, isåfall hvis det er DSG-automatkasse. Her er det skifte av gir-olje ...og dette koster:-/ .. Iallefall MER hos merkeforhandler, enn andre.

  • Du får med Mobilitetsgaranti,hvis dette blir utført hos forhandler - anb. servicer hos forhandler i sverige - ca. halv pris - og en mer nøyaktig/bedre service;)

Har selv en Touran - 07, varebil - 170 hk 2.0 TDI med DSG - nydelig bil - god annenhåndsverdi, og lett å selge;)

Sjekk alle felgene - ofte felgene som er pakket inn er skadet - så vær nøye med sjekken;)

105-hesteren er grei nok - avhenger også hva du bruker varerommet til;) ... hadde nok anb. 140 hk, men du kan jo da heller chippe 109-hesteren;)

Touran anb - men vær nøye med leasing - prøv heller Touran hos forhandler, som er "privat-kjørt";)

Lykke til:)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar