0

! har hatt ford galaxy -96 tidl, med alle feilene det gav. elsket likevel volumet, og mulighetene til å kunne ta ut setene bak. har nå hatt skoda oct

spurt 2010-07-03 14:58:51 +0100

Hei ! Har hatt ford galaxy -96 tidl, med alle feilene det gav. Elsket likevel volumet, og mulighetene til å kunne ta ut setene bak. Har nå hatt skoda octavia st.v.en kort stund ( 2008 tour ), men savner virkelig plassen i 7-seteren !!!! Hvilken modell bør jeg da gå for hvis jeg skulle ha en "ny", og som ikke har alle feilene til den forrige galaxyen ? Er det forskjell på galaxy og sharan ? Er alenemor m 3 barn, og kan ikke så mye om bil. Vil helst ha med antiskrens og antispinn også, noe som vel er ekstrautstyr... Har ikke tenkt å ha en som har gått så alt for langt, men som heller ikke overstiger 315 000 (maks). Hvor langt kan man forvente at bilen kan gå ? Takker for svar !!!!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-03-06 23:36:03 +0100

Det finnes desverre mye som er bedre enn disse 2 bilene du nevner når det gjelder driftsikkerhet. Det jeg lurer på er om du trenger 7 seter, eller bare stor bil med 5? som 7 seter så har man jo f.eks toyota previa, men som 5 seter finnes det mye å velge mellom. Jeg fraråder deg fra å kjøpe en av de 2 du nevner. Hvor langt de går kommer ann på skikk å bruk, men en kvalitetsbil uten kjente store feil bør gå MINST 300 000km alt etter hvor lang tidsperiode man kjører disse km.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger