0

Benny. jeg skal skrive om volkswagen i en oppgave på skolen, men jeg vet ikke heeelt hvor mye jeg kan stole på wikipedia;-)kan du gi meg noen opplysn

spurt 2010-05-12 11:36:25 +0100

Hallo Benny. Jeg skal skrive om Volkswagen i en oppgave på skolen, men jeg vet ikke heeelt hvor mye jeg kan stole på Wikipedia;-)Kan du gi meg noen opplysninger om bilmerkets historie? Og stemmer mye av det står på Wikipedia?MvH: Amund, 13 år:-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-05-12 14:16:14 +0100

Hei Amund. Kul oppgave da! Ja, det aller, aller meste som står på wiki stemmer, så jeg tror heller ikke du skal være redd for å bruke det.

Du kan også søke litt rundt på andre nettseteder for å dobbelt og kryss sjekke opplysningene du finner. Det finnes kjempemasse om akkurst dette. Men det er nok en fordel om du kan lese litt engelsk.

Ønsker deg uansett lykke til med oppgaven! Send meg gjeren en kopi på mail når den er klar, kanskje vi kan lage en sak på det her på Broom også!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger