0

Sliter med valget av ny bil. har akkurat fått et nytt famile medlem, og trenger derfor litt ekstra plass.først var jeg bestemt på passat, har også set

spurt 2010-05-08 22:43:16 +0200

Hei.Sliter med valget av ny bil. Har akkurat fått et nytt famile medlem, og trenger derfor litt ekstra plass.Først var jeg bestemt på Passat, har også sett litt på A6 stasjonsvogn.Det er også en del import biler på markedet. Er i utg.punktet litt skeptisk, menvet ikke hvordan syn du har på dette. Tenker da på modeller fra 07 på passat og 06 på A6.Planen var å legge meg litt over 300.000 da mange av bilen går under annonsert pris 330 osv..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-16 14:16:56 +0200

Du har all grunn til å være skeptisk. Import bil, sjekk nøye km. stand, utstyr(lik norsk?)og skader. Ta en NAF-test. Tysk-importerte biler er iallefall 10% billigere enn tilsvarende norske. De aller flester er tidligere eid av firma, leasing eller leieselskap.Som sagt, god grunn til å være på vakt. Finn deg heller en norsk bil med kjent historik og fra forhandler inkl. garanti. Og, VAG sin kvalitet kan variere sterk.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar