0

Ikke et direkte spørsmål, men heller en kommentar bruktsidene. har en 08 discovery 3, og trengte en mindre bil i tillegg. polo med diesel ble fort et

spurt 2010-02-09 14:43:31 +0100

Hei Benny,Ikke et direkte spørsmål, men heller en kommentar bruktsidene. Har en 08 Discovery 3, og trengte en mindre bil i tillegg. Polo med diesel ble fort et alternativ. Men etter en prøvetur i en 07 1,4tdi ble det fort klart at dette ikke lenger var et alternativ. Årsak: STØY. Diskuterte litt med VW forhandleren, og han sa rett ut: Gå for en 1.2 70 hk bensin. Driftsikker, lite feil, sprek nok, lavt forbruk og mye roligere gange og lite støy i forhold til diesel. 1.4 diesel er gammel teknologi som rakler og ligger kunstig høyt i pris. Vedlikeholdskostnadene er lavere på bensinen enn dieselen noe som gjør at driftskostnadene på et år jevner seg ut.Gjorde som han sa og kjøpte en 08 1.2 bensin. Superfornøyd og veldig imponert over motoren. Så min erfaring er stikk i strid med det du/dere anbefaler på brukt Polo. Kommentar?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-03-30 00:29:09 +0100

Diesel biler skal vekki fra bytrafikk ganske snart. Kjøp kun bensin biler heretter. Diesel eksosen dreper flere mennesker enn dere er klar over. Hvorfor skal vi godta vond diesel eksos når total regnskapet for bensinbil blir gunstigere?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger