0

Jeg har en vw vento ’’92 modell. den fungerer utmerket. bortsett fra de siste dagene hvor det har vært ~ -10 og kaldere, har den vært litt vrien om mo

spurt 2010-02-02 12:47:15 +0100

Hei,jeg har en VW Vento ’’92 modell. Den fungerer utmerket. Bortsett fra de siste dagene hvor det har vært ~ -10 og kaldere, har den vært litt vrien om morgenen.Den starter helt fint, jeg rygger den ut av oppkjørselen, men når jeg setter den i drive tar ikke giret tak. Etter kort venting tar den tak men hopper ganske mye, etter 2-3 minutter kjøringing går giringen helt fint igjen. Etter jobb er den heller ikke noe problem. Virker som problemet bare oppstår når den har stått stille fra 1700-0800 i bitende kulde.Er det noe galt med bilen, eller er den bare sinnsykt kald?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-02-03 14:04:19 +0100

Heisann Andreas. Det høres ut som om det er litt kaldt for Venton din om dagen ja. Tror dette skyldes en ventil i girkassa som går tregt på grunn av kulda. Hvis det er lenge siden du byttet olje på kassa, så ville jeg nok kanskje startet der. Det finnes også tilsettninger å bruke for å løsne trege ventiler. f.eks fra en levrandør som heter Forte. Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger