0

Vi kjøpte en eldre vw caravelle som er den beste bile jeg noen sinne har eid med tanke på plass og fleksibilitet for meg, kona, våre 3 barn (2 i bleie

spurt 2011-07-01 09:31:14 +0100

Hei Vi kjøpte en eldre VW Caravelle som er den beste bile jeg noen sinne har eid med tanke på plass og fleksibilitet for meg, kona, våre 3 barn (2 i bleiealder) og alt vi må ha med oss. Jeg innser å ha gjort en tabbe ved å ikke gå for TDI versjonen, men å velge 2,4 diesel. Jeg hadde hørt at dieseltrimming var en smal sak, så jeg brydde meg ikke så mye om at den var lat da jeg kjøpte den. Etter litt bruk, har jeg endret oppfatning om akkurat det.. Det viser seg at å chippe denne turboløse motoren, ikke var like enkelt. Er det noe jeg kan gjøre for å få litt mer liv i denne motoren, som gir god effekt for pengene?

Åge

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-07-20 17:38:45 +0100

Du kan ikke chippe gamle 2.4l dieselen, den er helt mekanisk, uten elektronik. Det du kan gjøre er å justere opp dieselmengden på pumpa. Gå inn på www.vwbus.no forumet så får du detaljert info.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger