0

Har en 95mod caravelle som jeg er veldig glad i. bilen har vært i familien siden den var ny og er forholdsvis lite brukt og ser pen ut. men nå i det

spurt 2010-10-06 14:24:17 +0100

Hei! Har en 95mod caravelle som jeg er veldig glad i. Bilen har vært i familien siden den var ny og er forholdsvis lite brukt og ser pen ut. Men nå i det siste har det dukket opp en turbolyd ved gasspådrag. Merkelig, i og med at den gamle dieselmotoren ikke har turbo. Er det vannpumpa? Og når vi snakker om turbo: hvor ideelt er det å ettermontere turbo på disse? Evt å bytte motor til en 2,5tdi. Kostbart?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-06 14:32:22 +0100

Hallo! Tipper det er et lager som har "tatt kvelden" her. Enten i dynamo, vannpumpe eller et løpehjul til vifte / registerreim. Du bør sjekk ut hva dette er for noe...

Å ettermontere turo går fint, men er dyrt. Er motoren i god stand og ikke gått langt så bør det ikke by på de store problemene. Men det er dyrt.

Motorbytte er enda dyrere, og er neppe lømsomt. Bruk heller de pengene på som mellomlegg i en annen tilsvarende bil med turbo!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger