0

Vi skal kjøpe bil som er god til å trekke campingvogn med.totalvekt på vogna er 1900 kg.har vurdert caravelle ,men er også åpen for andre typer og mer

spurt 2009-11-25 16:27:18 +0100

Vi skal kjøpe bil som er god til å trekke campingvogn med.Totalvekt på vogna er 1900 kg.Har vurdert Caravelle ,men er også åpen for andre typer og merker,gjerne automat.å her kommer din ekspertise inn....hva vil du anbefale i prisklasse 60-190000.-Vi reiser rundt i europa vanligvis i 4 uker hver sommer og må ha noe som er til å stole på.Håper du kan hjelpe oss med dette.Mvh.Geir

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-21 03:15:40 +0100

Har en caravelle 2.5 TDI lang minibuss 2003 model. Den er knallgod å dra campingvogn med og er stabil og god å kjøre. Dette er den tredje caravelle/transporter jeg har hatt over en del år. Når det gjelder merkeverksted, service og rep er det svingt opp og ned når det gjelder kvalitet/kvalitetssikring på arbeidet. De må øke kvaliteten betraktelig etter mine erfaringer gjennom disse 10-årene. De ligger i høyt i pris og tar høy betaling også når de ikke finner feil. Mangler stolthet for mekanikerfaget. Bilen i seg selv er jeg veldig godt fornøyd med, og det er mulig jeg selger den jeg har for å gå over til nyere model.

Bærekuler og styrestag har forbruksvare, det har de enda ikke fått til på 2003 model. Ellers har det vært en god stor familiebil.

hilsen en Caravelle-entusiast i M&R

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger