0

Jeg skal se på en 1998 modell volkswagen caravelle 2,4d gl syncro 8-seter imorgen, og lurer på om det er en bil du anbefaler ?

spurt 2009-06-14 06:05:27 +0100

Hei.Jeg skal se på en 1998 modell Volkswagen Caravelle 2,4D GL SYNCRO 8-SETER imorgen, og lurer på om det er en bil du anbefaler ?Jeg har behov for 8 seter, og Caravelle er en kjent modell. Jeg har aldri kjørt VW før, så denne blir min første evt.Jeg hadde en Mercedes 230 TD før, den dårligste bilen med MASSE problemer som jeg aldri skal kjøpe igjen. Fysj for en forferdelig bil !Noen kjente feil på den som du vet om, og evt. hva jeg bør se etter på en slik bil?Håper spent på svar.På fohånd takk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-06-15 14:46:28 +0100

Hei MSM. Veldig fin kombinasjon av mange seter og bagasjeplass - i tillegg til at du får diesel og firehjulstrekk. Motoren er ikke den mest moderne. Det vil du merke ved at det dessverre er lite overskudd her, og enda verre blir det når du laster inn folk og bagasje. Her må du teste først og finne ut om du synes du kan leve med det.

Sjekk rust, forstilling og bremser. Også vært litt lakkproblemer på disse, bakrutene kunne også sprekke. Ekstremt viktig at bilen er godt fulgt opp, jeg ville satt komplett servicehefte som et must. Veldig gjerne også en test/tilstandsrapport. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger