0

Har en 8 mnd gammel crafter som firma bil , har et problem med markerings lysene. problemet er at møller bil ikke finner ut hva som er feil med lys

spurt 2013-02-07 20:59:48 +0200

Hei Benny , har en 8 mnd gammel Crafter som firma bil , Har et problem med markerings lysene. Problemet er at Møller Bil ikke finner ut hva som er feil med lysene , og bilen har blitt sendt inn på verksted 4 ganger , den fjerde gangen sa de at nå skulle de ordne det , og de skulle ikke levere ut bilen før den var fikkset ! Bilen sto der fra 2 januar til i går ( 06 februar ) og de har forsatt ikke fått lysene i orden, og sendte den nok en gang u reparert. De sier at de har feilsøkt med alle teknikere , og at fabrikken i tyskland også har sjekket det.. Er det noe mere jeg kan prøve på siden dette skal være en garanti sak ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-02-08 12:35:14 +0200

Hmmm.... Merkelig!

Hvis de etter gjentatte forsøk ikke klarer å reparere bilen din så har du faktisk krav på en ny.

Her må du ikke gi deg! Ta kontakt med Møller-importøren direkte - helst i brevs form slik at du har skriftelig dokumentasjon. Kontakt også gjerne en advokat om du møte motstand.

Dette høres jo ut som en filleting som bør være kurant å løse. Over 1 måned på verksted for å fikse noen markeringslys er for dårlig. Her må du bare stå på kravene... Ett siste reprasjonsforsøk (som ikke bør ta en måned) - eller ny bil hadde vært mitt krav. Igjen skriftelig, slik at du har dokumentasjon. Du kan også så smått tillate deg å bruke "utestemme" her, men vær sakelig og tydelig. Den som står med lua i hånda får ingenting...

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2013-02-10 11:46:58 +0200

Takk for godt svar benny !

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar