0

Rust som følge av sinkslipp på nyere vw.da jeg trengte en noe større bil med hengerfeste falt valget på en 2010 vw tiguan 4motion med automat i våres.

spurt 2013-11-30 10:06:23 +0200

Rust som følge av sinkslipp på nyere VW. Da jeg trengte en noe større bil med hengerfeste falt valget på en 2010 VW Tiguan 4Motion med automat i våres. En venn av meg kjøpte en 2008 Passat for 3 år siden. Alle servicer er fulgt hos VW forhandler. For ca 1 år siden ble hele taket på Passaten byttet ut på garantien på grunn av lekkasjer og omfattende rustskader. Da han tenkte å bytte inn bilen for noen uker siden og fikk takst på innbytte av Passaten hos en Ford-forhandler ble han forelagt en liste over rustskader som måtte utbedres og som beløp seg til kr. 90 000. Skadene omfattet bakluke, panser og bakdørene.

Overrasket og ikke lite forbannet tar han igjen kontakt med sin VW-forhandler. Der får han høre at å utbedre feilene koster ham en egenandel på kr. 25 000 fordi bilen er over 5 år gammel. Etter en del frem og tilbake med bl.a. assistanse fra NAF inngås et forlik med forhandleren og han bytter inn Passaten med en Tiguan maken til min, men R-line modell og 6 måneder nyere.

Etter å ha hatt Tiguanen en uke oppdager han lignende symptomer på Tiguanen som på Passaten, men foreløpig ikke så omfattende. Igjen går turen til VW- forhandleren med krav om heving av kjøpet. Kravet innvilges og han venter nå på en 2012 Passat som han har kjøpt.

På meg virker det som om VW med vitende og vilje selger biler med fabrikasjonsfeil til kunder uten å opplyse kjøper om dette. Spørsmålet er nå om min Tiguan også har slike feil? Er det andre som har slike erfaringer?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-12-14 09:03:02 +0200

Hei, eg ville holdt meg langt unna alle produkter fra VAG.Det sier denne historien klart Mvh, Arne

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger