0

Familien har i dag en honda cr-v ’’08 modell, liker bilen, men er langt fra begeistret for forhandlerern(e). har hatt litt smårusk helt fra starten, m

spurt 2010-06-21 12:24:02 +0100

Hei Benny.Familien har i dag en Honda CR-V ’’08 modell, liker bilen, men er langt fra begeistret for forhandlerern(e). Har hatt litt smårusk helt fra starten, men har blitt møtt av lite vennlige og lite løsningsorienterte forhandlere hele veien. Derfor bærer det tilbake til den lokale folkevogn-forhandleren hvor vi tidligere (VW Golf) har vært svært fornøyd.Valget har falt på en VW Tiguan, men jeg lurer på om den er stor nok. Har lest meg til at den er en anelse mindre enn CR-V’’n, og blir derfor nysgjerrig på ryktene om en XL-utgave (sjuseter) som visstnok finner veien til USA i nær fremtid. Vet du om denne er planlagt å selges i Norge også? Og (google er gnien på info) har du noen formening om hvor stor den vil bli i forhold til standardutgaven?Takker og bukker på forhånd for tilbakemelding.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-06-21 14:15:33 +0100

Heisann! Plassen er helt klart mindre i Tiguan enn i CR-V. Vi har kjørt duell på de to mot hverandre og det er ingen tvil.
Oss bekjent kommer ikke Tiguan som 7-seter til Norge i overskulig framtid. Desverre. Hvor mye større en 7-seter utgave blir vet jeg heller ikke.

Har du tittet på nye Touareg? Kanskje den kunne være noe for dere?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar