0

Har "nye" sharan.(1 år) har allerede problemer med elektriske skyvedører, kan kke stenges og går tilbake i åpen stilling. (kan ikke kjøre med store si

spurt 2013-01-15 16:46:06 +0100

Har "nye" Sharan.(1 år) Har allerede problemer med elektriske skyvedører, kan kke stenges og går tilbake i åpen stilling. (kan ikke kjøre med store sidedører åpen. Dugg på innsiden av hovedlykter. Sentrallås svikter. Kommer ikke inn førerdør. Skurring i kupe ved spesielle omdreining-(Resonans) Møller bil - Haugesund- er i tenkeboksen. PS. Min datter har kjøpt ny Golf 2013 mod. med dugg på innsiden av hovedlykter. Er dette normalt eller har vi fått en "problembil"

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-05-23 14:28:07 +0100

Har en tre år gammel Touran (2010-modell), hvor så godt som alle lyktene dugger. Så, det er nok en standard, ja :-) Ellers er følgende blitt utført i løpet av garantiperioden:

-Bytte av komplett webasto-anlegget (6mnd).

-Feil på forhjulsstilling (9mnd). VW tok regninga etter mye krangel, men ga seg først da jeg truet med å koble inn NAF.

-Hard bremsepedal (1år). Dvs hard pedal når motor ikke går. VW mener det ikke er en feil, men det er iallfall noe som dukket opp etter et år, og ikke noe jeg klarer å vende meg til.

-Feil på servostyring (2år). RNS-510 anlegg (SatNav/multimedia m/touch skjerm)døde 2mnd etter at nybilgarantiden gikk ut, men det gikk, takk og lov, på reklamasjon. Over kr25000 + arbeid fikk jeg vite.

I løpet av den siste måneden har DSG-kassen gitt noen ubehaglige rykk (4-5 ganger). Føles som om det gires uten kløtsj, og bilen bykser. Så service på girkassen blir vel det neste.

Bilen ble rygget på (1år) og tok høyre skjerm/lykt.

Frontruten gikk i fjor sommer. Ikke godt å si om det skyldes steinsprut eller noe annet. Surt iallfall. Skylder ikke på vw.

Men ellers er jeg veldig fornøyd med bilen ;-)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2013-05-24 03:56:13 +0100

VW er og blir en meget dårlig bil.. Hadde en Polo og alt det elektriske og bremser + switch sluttet å virke, jordings feil og alle POLO,er og golf har vann i lyktene.. Styr unna disse dyre dritt bilene, kjøp en HOND og slipp alle problemer..

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar