0

Vi hadde en vw sharan mørkeblå 1,9 tdi 1999 modell importert fra tyskland i år 2000. den har lys interiør og til og med var det elektrisk speil, vindu

spurt 2012-05-29 22:49:12 +0100

vi hadde en VW sharan mørkeblå 1,9 tdi 1999 modell importert fra tyskland i år 2000. den har lys interiør og til og med var det elektrisk speil, vinduer og takluke pluss kaset spiller ble byttet ut med cd spiller. osv dette var en helt konge bil vi hadde den frem til for 1 år siden.

Den fikk også en bilvask innvendig da takluke ikke var skikkelig igjen. bil vaskeautomat hall. for en stund siden det ble ikke noe problemer ut av det alt funker som det skal. ene gang fikk vi ikke start på den da vi var på hytta da kom en min bror kjente som er bilmekaniker og så da ble fikset med en gang.

engang punkterte vi da ble felgen ødelagt da måtte vi ha ny mercedes stålfelg til reservehjul. pga de originale ikke lages mer.

det var ikke noe antydning til rust på bilen altså rustflekker.

før vi solgte bilen sto den på et verksted i 1 år for vi brukte den ikke mye mer grunn at min far hadde fått seg en Volvo v50 leasing bil for bruk på jobb. da den stod der på verksted. det var altså end min kjente som drev verkstedet.

og turboen holdt på å og ryke men det gikk vist bra trur eg. regreim ble skiftet trur eg og.

jeg likte den bilen veldig godt for være 7 seter med god plass.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-09-02 21:31:31 +0100

hva vil du komme fram til?? vw sharan er fortsatt en dårlig bil!1

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar