0

er sharan virkelig så dårlig som det høres ut?

spurt 2010-05-02 17:31:30 +0100

Hei. Er Sharan virkelig så dårlig som det høres ut? Av praktiske grunner vurderer vi en ’’05-’’08 Sharan 4 Motion. Ikke mange konkurenter i denne smale nisjen. Hva tror du? Er det virkelig ren bingo?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-05-05 14:46:51 +0100

Hei Sharan. 7-seter, diesel og 4x4. Nei, da har ikke Sharan mange konkurrenter! Skjønner godt at det er en bil mange - inkludert du - har lyst på.

Sharan har heldgvis blitt en bedre bil med årene. I starten var det helt krise, men det har skjedd mye underveis. Forsatt må du nok ta høyde for med mer feil og problemer enn på de fleste andre VW-modellene, men så ny som 2008 - da begynner det å bli tryggere.

Uansett må du sjekke bilen nøye. Det er veldig smart å kjøpe hos forhandler slik at du har garanti på den. Hvis ikke bør du i alle fall ta en skikkelig test (f. eks hos NAF) før du kjøper.

Det hører jo med til saken at dette nå har blitt en veldig gammel bil. Ny Sharan er rett rundt hjørnet og det vil nok påvirke verditapet på dagens modell ganske mye. Derfor skal du også passe på at du ikke betaler for mye for bilen.

Fint eksemplar og "riktig" pris - da behøver dette slett ikke å være noen bingo! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar