0

02 highline tdi passaten med tiptronickassen (den dårlige..) må byttes. barn har kommet til, og passaten har gått 250000km. problemet er at jeg ikke h

spurt 2012-06-21 23:53:24 +0100

Hei Benny! 02 Highline TDI Passaten med tiptronickassen (den dårlige..) må byttes. Barn har kommet til, og Passaten har gått 250000km. Problemet er at jeg ikke helt klarer å bestemme meg! Valget står mellom godt utstyrt 07 modell eller nyere av TDI Touran exclusive, eller Ford S-max Titanium i samme årsklasse.. Begge helst med rundt 140HK og med 7 seter. Tenkte på bil som er gått ikke mer en rundt 80000km... Har du noen gode argumenter som kan "tippe" meg den ene eller andre veien? Hvilken gir minst "trøbbel" tror du, er best å kjøre på svingete Nord-Norske dårlige veier, og til tider utfordrende vinterføre som veksler mellom sørpeføre, is med overvann, nysnø og sporete "vaskebrettveier"? Hvor dyr er disse i drift i forhold til hverandre (service og slitedeler) osv osv.. Mange spørsmål, men håper du har noen råd! :-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-06-22 12:11:27 +0100

DEet er venskelig å si at den ene er bedre enn den andre her, rent teknisk.

Disse bilene er veldig like når det gjelder kvalitet, utgifter og driftsikker het - og begge er gode så sant man styrer unna de første årsmodellene.

Personlig så hadde jeg nok gått for en litt godt utstyrt S-Max i en fin farge av disse to. Dels fordi at jeg synes den ser bedre ut, dels for at plassen er en god del bedre og fordi at den har uvanlig gode kjøreegenskaper til å være en bil i dette segmentet.

Når det er sagt så gjør du ikke noe feil om du kjøper Touran heller - degge disse er populære familiebiler og det blir nok ofte smak og behag som avgjør hvilken man ender opp med.

For å gjøre valget enda vanskeligere for deg så kan jeg jo be deg sjekke Toyota Verso også. Den klart beste av disse rent teknisk, men også den klart kjedeligste... Men den er en evighetsmaskin på fire hjul.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-10-19 20:07:43 +0100

Toyotaen er nok mest driftssikker, men de har dårlig sving, samt at de ikke når Ford og VW til knærne engang når det gjelder kjørekomfort, utstyr og design.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-10-19 20:09:47 +0100

Toyotaen er nok mest driftssikker, men de har dårlig sving, samt at de ikke når Ford og VW til knærne engang når det gjelder kjørekomfort, utstyr og design.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar