0

Vi har hatt en vw touran i 5 år nå og er fornøyd med bilen og konseptet med mulighet for 7 seter. vi vurderer nå å bytte i en ny.jeg forstår det slik

spurt 2010-02-26 12:25:09 +0100

Hei,vi har hatt en VW Touran i 5 år nå og er fornøyd med bilen og konseptet med mulighet for 7 seter. Vi vurderer nå å bytte i en ny.Jeg forstår det slik at Touran kommer i ny modell i 2011. Hvordan vurderer du økonomien i kjøp at "den siste av gammel modell" vs. den vente på den nye modellen ?Jeg tenker da på vurderinger som senere salgsverdi, generelle problemer med bilen (utprøvd modell vs. ny modell) etc.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-01 22:50:05 +0100

VW Touran kom i ny versjon i fjor høst. Bilen er ganske lik den forrige, bare med litt nytt utseende. Det er nok veldig lite av \"barnesykdommer\" fordi det tekniske på bilen er i hovedsak det samme. Kan også anbefale Volkswagen Sharan hvis du trenger mer plass, men VW Sharan kan ha noen feil siden det er helt ny bil. Så det sikreste er nok å satse på en Ny Touaran.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar