0

Jeg lurer på om du kanskje kan hjelpe meg angående leasing av bedriftsbil?

spurt 2012-03-27 17:29:59 +0200

Hei! Jeg lurer på om du kanskje kan hjelpe meg angående leasing av bedriftsbil? Her på jobb har vi en 2010 VW Caddy som har mast om å få komme på service i over et år. Alle har bare ignorert dette og heller sendt den til "hobbymekanikere" som har fikset smågreier på den til en billig penge. Men nå i det siste er det begynt å merkes at vi ikke har hatt den på service hos merkeverksted, og jeg trenger gode tips for å få overtalt de som "sitter på pengene" til å endelig bestille time til bilen hos VW. Så det jeg lurer på er - kommer du på noen "konsekvenser" vi vil få om vi ikke leverer bilen inn snart? Vi blir å kjøpe den ut når leasingavtalen utgår.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-03-29 13:46:47 +0200

Bilen blir jo mykje fortare slitt, og plutselig hoppe da seg opp med deler som må skiftest og det blir fort dyrt, rekner med olje og filter skift blir gjort? og Registerreim?

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-03-29 23:09:45 +0200

Kjenner til firmaer som ikke følger vanlig serviceskjema, men bare kjører bilene og selger de etter 6-7 år. De har regnet ut at det de får mindre for bilen, blir dekket opp av penger de har spart på ikke å følge service-skjema.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar