0

Jeg har en vw caddy 03 som jeg kjøpte for 5 år siden.da jeg kjøpte bilen ble jeg informert at orginalt var det 95 hk og etter den ble chippet så er de

spurt 2010-09-17 14:07:46 +0200

Hei Benny!

Jeg har en VW Caddy 03 som jeg kjøpte for 5 år siden. Da jeg kjøpte bilen ble jeg informert at orginalt var det 95 HK og etter den ble chippet så er det rundt 115-120HK(litt usikker). Da kjøpte jeg bilen grunnet at den har en godt akselerasjon og at den er veldig praktisk,idag er det fordi den bruker lite drivstoff grunnet chippen og at den er praktisk... Jeg har hørt og undersøkt litt om chippen og "funnet" ut at dieselforbruket går ned ...er dette tilfelle?

Har snakket med en del mekaniske verksted angående fjerning av chip pga faren for å bli tatt med denne. alle chipper er vel ulovlige uannsett om det er satt inn eller om di er innebygget. min chip er satt inn i bil av autorisert verksted. Samtlige forteller meg at jeg har ingenting å frykte... Burde jeg fjernet denne uavhengig av det verkstedene sier til meg?

M

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-09-17 14:49:56 +0200

Hei M! Chip er ulovlig med mindre at det er betalt inn ekstra hk avgift, så rent juridisk sett bør den fjernes.

Det er nok heller ikke mange kronene du må betale i ekstra hk avgift på en 5 år fgammel bil. Du har jo bruks fradrag.

Men når det er sagt så er jo sjangsen for på bli "tatt" er forsvinnende liten.

Man jobber med et nytt regelverk på dette som skal være klart følr årsskifte.

Og-ja biler som er chippet bruker ofte mindre diesel enn originalt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar