0

Hører på radio at fm radion snart er borte,hører dette stadig på radio og tv.da jeg tenkte jeg skulle kjøpr ny radio i bilen,en caddy 08 tenkte jeg at

spurt 2010-08-25 01:32:52 +0100

Hei,hører på radio at fM radion snart er borte,hører dette stadig på radio og tv.Da jeg tenkte jeg skulle kjøpr ny radio i bilen,en caddy 08 tenkte jeg at jeg skulle satse ltt skikkeli å slå til med en Multimediaspiller, med bra gps,dvd,cd.mp3,usb inngang både framma å bak reklamerer dem for.De spillerne jeg så på kostet rundt 15 til 20 tusen,men da jeg spurte om det var DAB radio i disse svarte dem nei! merkeli! dette var de største fra både pioneer og kenwood!!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-24 20:09:11 +0100

BS at FM radioen forsvinner, Bare NRK som vil missinformere kundene om at DAB er framtiden. Sannheten er at Norge er et av få land som fortsatt satser på DAB, og at dette neppe blir noen standard i resten av Europa, verden etc.. Så ta det med ro, FM forsvinner ikke. DAB finnes som tilleggsutstyr til både Kenwood og Pioneer så det kan enkelt monteres sammen med større modeller fra disse.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar