Jeg har en hvit golf 2012 modell. jeg polerte bilen min i dag og oppdaget flere steinsprutskader på panser og på siden av bilen. tror det har skjedd e

spurt 2014-05-02 20:07:09 +0200

Hei Benny :)

Jeg har en hvit golf 2012 modell. Jeg polerte bilen min i dag og oppdaget flere steinsprutskader på panser og på siden av bilen. Tror det har skjedd en gang i vinter. det er ikke store skader, de største er på størrelse med et knappnålshode. Jeg er 20 år gammel og har ikke økonomi til å ordne dette nå. Er også redd for at flere vil komme med tiden. Hvor farlig er steinsprut? De fleste har gått igjennom lakken. Får ikke fred før dette er ordnet. Oppdaget også en rift på 1 cm ved persondøren. Den ligger i kanten mot motoren. Synes det er rart at det har skjedd. Det er ikke mer lakk der. Har tatt på lakkstift som jeg har fått av møller. Det er klarlakk og basislakk så har lagt litt over det jeg har sett. Dette er ikke så fint, men man må gå studere bilen for å se dette.

Vil dette holde? Hva hvis det er noen steinsprutskader jeg ikke har sett?

Synes slik veldig godt på hvit bil? Tror ikke jeg hadde lagt så mye merke til dette hvis i bilen hadde vært svart, men er så lett å se når det er en liten grå flekk.

Skal jeg bekymre meg for dette?

Hilsen jente 20 år som pleier så godt jeg kan med det dyreste jeg eier.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett