0

Har problemer med å få start på min golf gl 1,8 92mod. jeg klarer å få start på den, men først etter å ha tømt batteriet på "kinning". det er når bile

spurt 2010-09-01 14:59:40 +0100

Hei Benny!

Har problemer med å få start på min Golf GL 1,8 92mod. Jeg klarer å få start på den, men først etter å ha tømt batteriet på "kinning". Det er når bilen har stått i ro mer enn ca 4-5 timer den blir vrang, og verre jo lenger den står. Når jeg først får start på den, ser alt ut til å virke, men de første 10 minuttene jeg kjører fjusker den noe enormt ved gasspådrag. Hvis jeg prøver å gi gass når turtallet ligger mellom 2 og 3 tusen, så stopper all akselerasjon. Så jeg må øke gasspådrag i museskritt helt til motoren når driftstemperatur (vil jeg anta). Etter det er det absolutt ingen problemer.

Leste at forgasserflensen ofte var problemet med denne motoren, og det stemte jo forsåvidt, da den var sprukket i to. Men etter å ha skiftet denne, så var det ingen forbedringer.

Takker for svar!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-27 00:58:20 +0100

bytt heile bilen spør du meg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger