0

Etter å ha kjørt to gamle rusthauger har jeg nå kjøpt meg en veldig strøken vw golf 1999-modell med 1,6 og highline. jeg har veldig lyst til å holde d

spurt 2010-01-15 13:21:35 +0200

Etter å ha kjørt to gamle rusthauger har jeg nå kjøpt meg en veldig strøken VW Golf 1999-modell med 1,6 og Highline. Jeg har veldig lyst til å holde den i samme stand, men veivesenet salter jo for fullt :-(Har vært litt redd for å vaske den, siden jeg ikke har garasje, men lurer litt på hvordan jeg tar best mulig vare på den. Er utrolig deilig med så fin bil, og vil holde den så strøken som mulig, så lenge som mulig... Hvordan hindrer jeg at den ruster!?!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-01-15 14:41:25 +0200

Hallo Gunnar. Hyggelig at du har fått deg en fin bil som du er fornøyd med. Salt er ganske aggresivt og tøfft for både lakk og karosseriet. Regelmessig vask (ikke bestandig så lett i mange minusgrader....) helst for hånd og polering minst 2 - 3 ganger i året med en god kvalitetsvoks er det første bud for å holde bilen fin og lakken blank. Videre kan det absolutt være verdt å vurdere en runde med understellsbehandling, selv om det koster noen kroner så kan du fort få igjen de pengene den dagen du skal selge en rustfri og blank bil igjen om noen år!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar