0

Jeg er på jakt etter et rullende hundebur og bil med godplass å på sammetid skal det være en godbil å kjøre. jeg kjører nå en audi a4 quattro 2004 mod

spurt 2011-07-06 08:29:34 +0100

Hei Benny Jeg er på jakt etter et rullende hundebur og bil med godplass å på sammetid skal det være en godbil å kjøre. Jeg kjører nå en audi a4 quattro 2004 modell. Denne har liten plass bake da jeg skal ha hund med meg på jobb hele dagen , og må ha en 3 seter bil og tenker da på en varebil i vw transporter med 4 motion eller en toyota hiace 4wd korte typen av begge to. Mitt spørsmål blir da hva må jeg se etter når jeg skal starte jakten på den perfekte varebilen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-07-06 13:37:18 +0100

Prøv Ford Econoline, aller best, masse plass, masse lasteevne, nyyydeligjørekomfort og rimelig normal i drift hvis man kjører normalt, finnes noen brukte på f.eks Finn.no men ikke mange for de som eier en slik blir forelsket for evig og alltid. Vår hund bare eeelsker forden sin og blir helt vill bare vi rører borti de nøklene som tilhører den. Og jeg bare eeelsker bilen min som jeg laster hva som helst og kjører hvor som helst. Den har også fantastisk trekk evne. Kjøper man kombi variant har man også suuper feriebil. Totalt sett alle andre biler i en.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger