0

Jeg kjøpte en 2002 multivan fra stamsås fritid i sarpsborg i april. jeg leverte en liste med feil og mangle som de rettet opp uten kostnad for meg. i

spurt 2012-12-17 06:51:47 +0100

Hei Jeg kjøpte en 2002 Multivan fra Stamsås Fritid i Sarpsborg i April. Jeg leverte en liste med feil og mangle som de rettet opp uten kostnad for meg. I vinter oppdager jeg at diesel kjørevarmer ikke virker og bilen ble satt inn hos Stamsås og en mann fra AutoElektro sjekket ut anlegget og sier at Eberspächeren må byttes men Stamsås sioer at bilen ble solgt uten garanti og nekter å betale for det. Er det mulig? Jeg kjøpte fra en seriøs butikk akkurat pga garanti og ingen sted i kontrakten står det at bilen selges uten garanti. Det haster for meg da jeg har nesten ingen varme i bilen og vurderer å sette in ny Eberspächer og sende saken til Forbrukerrådet. Jeg må kjøre 2 mil for å få dugfri rute og får brukbar varme inn i bilen etter 20.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-12-17 10:45:27 +0100

stamsås seriøs?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger