0

Jeg skal kjøpe polo 1,2 og 2003 modell, mange råder meg ikke til å gjøre det fordi de mener denne ikke er egnet til å gjøre i norsk vinter.. en av ar

spurt 2011-11-14 21:39:48 +0200

Hei, Jeg skal kjøpe Polo 1,2 og 2003 modell, mange råder meg ikke til å gjøre det fordi de mener denne ikke er egnet til å gjøre i Norsk vinter.. En av argumentsjonen er at det er for liten motor og vil ikke trekke i glatt oppoverbakke.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-11-15 00:20:14 +0200

Jeg har en Polo 1,2 65 hk, og det er jo ikke verdens sterkeste bil, men disse personene som mener bilen er altfor svak for norsk vinterføre, må være dem, som ikke forstår at ESPen tar bort motorkraften og det derfor kan vøre nødvendig å slå av ESP, for å komme opp bratte bakker, for å nok fart, og det er viktig å gire ned. Selvsagt er dette ingen kjempesterk bil, som egner seg veldig godt for kjøring med tilhegner og svært bratte lange alpepass, men det gjør da heller ikke andre biler uten 4wd og lavgir. Tvertimot synes jeg at Poloen tar seg veldig godt frem, spesielt på flat mark med mye snø, særlig sammenlignet med en Audi 80 93 mod, jeg hadde før, som av en eller annen grunn var veldig dårlig, Ellers er min bil ekstremt lettstartet på vinteren og med rette dekk går den meget stabilt på vinterføre, dvs. sporer lite. Varmen er derimot bare middels, lang tid på å bli varm, Dette er en meget sikker og konfortabel småbil, men da den var noe forut for sin tid, kan kvaliteten være også varierende.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar