0

På vei hjem fra jobb i øsende regnvær sluttet vindusviskereren foran å virke. dvs. de gikk 4-5 ganger før de stoppet og det gjentok seg 3-4 ganger før

spurt 2010-09-21 18:21:49 +0200

På vei hjem fra jobb i øsende regnvær sluttet vindusviskereren foran å virke. Dvs. de gikk 4-5 ganger før de stoppet og det gjentok seg 3-4 ganger før de døde helt. Har sjekket sikringen og den er like hel. Spyleren virker, men ikke viske-mekanismen. Har du noe formening om hva det kan være? Jeg har tatt en ringerunde idag, men svarene jeg får er litt vage, iallefall for en som ikke er noe særlig bilkyndig. Relè ble nevnt noen ganger, men jeg får liksom ikke svar på hva ett relè egentlig er. Mvh, Jeanette H

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-09-22 14:56:08 +0200

Hei Janette! Veldig vanskelig å være konkret her uten å kunne feilsøke / måle litt.

Mitt aller første og eklesete tips er å sjekke om viskerarmene er godt nok tillskrudd. Sitter en 13mm mutter under et "lokk" nederst på viskerarmen. sjekk den (de kan løsne)

Ellers kan feilen ligge i: Selve viskermotoren, releet og bryteren, men som sagt her må det måles for å se hvor strømmen "stopper" opp.

Det er neppe noen stor sak for et verksted å ta en kjapp titt på dette. Jeg gjetter på at det er selve motoren som er defekt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar