0

Prøver å spørre for 3 de gang: har du noen anbefaling ang trimming/tuning av min 09 audi q5 med 2,0 tdi og ellers alt standard(auditronic, quattro).

spurt 2010-04-30 12:31:03 +0200

Hei, prøver å spørre for 3 de gang: har du noen anbefaling ang trimming/tuning av min 09 Audi Q5 med 2,0 tdi og ellers alt standard(Auditronic, quattro). Biltuning.no reklamerer ganske "hardt" for sine DTK-bokser men er disse lik de såkalte sorte boksene som mange anbefaler å holde seg borte fra? Om de er det hva er din mening om det ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-04-30 14:52:03 +0200

Heisann Stig. Dette tror at jeg har svart på tidligere, men det er mange som spør, så tar den en gang til!

Jeg anbefaler ikke tuning-bokser, men en skikkelig omprogramering. Dette koster i fra ca 4 500 kr og oppover. Effekten økse ofte med ca 25% og det samme gjør dreiemomentet. Og dieselforbruket går trolig også noe ned. Du vil merke stor forskjell før og etter tuning.

Vær oppmerksom på at med biler med automatgir er ofte ikke girkassa glad for det økte momentet, og kan på sikt slites noe fortere enn normalt.

Nybilgarantien vil heller ikke gjelde ved tuning av bilen. Og det er heller ikke lovlig uten å betale avgifter.

Beklager at dette høres litt kjipt ut, men slik er det....

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar