0

Jeg har oppdaget at bilen min"drypper" litt olje til venstre(sett utenfra) litt til høyre for framdekket (under) av noe som ligner en plate... . ser

spurt 2009-12-21 23:09:21 +0200

Hei,jeg har oppdaget at bilen min"drypper" litt olje til venstre(sett utenfra) litt til høyre for framdekket (under) av noe som ligner en plate... . Ser også en del oljesøl sett ovenfra .. Dette skjer kun når bilen er i gang/varm.. Hva kan dette komme av?evnt dyrt å fikse på? Mvh Erika.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-01 15:41:27 +0200

Vanskeligt å si når jeg ikke har sett hvor det kommer av. Du tror ikke det kan komme fra girkassa? Vet at iallefall polo 1,6 har hatt mye trøbbel med girkassene.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-05-11 06:16:49 +0200

Skift olje plugg bryteren, den sitter oppe på venstre side ved pluggene..Denne lekker og da blir hele motoren fin sprøytet med olje, bare noen dråper ser ut som det er en stor lekasje..Skift denne og mekonomen har den tik kroner 116... Dette gjør du selv, ryker den helt da fyller du maskin rommet med olje..Det er den som viser oljetrykket, når alt er ok så lyser det ikke rødt i dashbordet ditt, det gjør det ikke om den bare lekker litt heller...Denne skiftet jeg da Møller fortalte meg om stor oljelekasje på motoren, nå er den gullande reine.. Vask og tørk med lyfttrykk slangen, bruk luft slangen som er til å fylle på dekkene og blås den rein..

Lykke til...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar