0

Henviser til saken deres om chipping av bil hvor det sies; "- bilfabrikkene måler motoreffekten etter en din-standard. det gjøres ved at motoren blir

spurt 2010-03-11 22:31:27 +0200

Henviser til saken deres om chipping av bil hvor det sies; "- Bilfabrikkene måler motoreffekten etter en DIN-standard. Det gjøres ved at motoren blir målt før den blir satt inn i en bil, og uten dynamo, klima, servo og andre effekttyver. Men når motoren kommer i bilen din, så har mye av den effekten forsvunnet, forteller Schønberg."Jeg har bestilt Q5 2,0 TDI (143 hk) og, basert på utsagnet over, vil ikke få det jeg betaler for. Om den virkelige effekt er så lite som kanskje 110 - 120 hk vil jeg hevde dette er en vesentlig mangel. Mine spørsmål er som følger; 1) Kan dette måles hos f.eks. NAF? Hvis ja, hva er kostnaden?2) Kan jeg kreve at forhandler øker motoreffekt opp til angitte 143 hk?På forhånd takk for svar!MvhMorten

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-03-12 13:47:06 +0200

Hei Morten.

Jeg har kjørt Audi Q5 med denne motoren, og jeg kan love deg at det fungerer helt fint! Så det er absolutt ingen grunn til bekymring! Du får en skikkelig fin bil!

1) Uten å være helt sikker så tror jeg ikke NAF har rullende landevei på sine teststasjoner. I alle fall ikke på alle. Du må nesten ringe og høre. Men de fleste litt store og seriøse som driver med tuning av biler har dette. Og jeg vil anta at prisen for en ren effektmåling vil ligge på ca 1500 kr + mva.

2) Nei, gitt du kan ikke kreve en oppdatering til "riktig effekt" fra forhandler.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar