0

Er alfa romeo gode biler. noen sier at det er usikre biler med dårlige motorer men flott design. og har lest at alfa romeo har et dårlig rykte. er al

spurt 2012-01-18 12:28:58 +0100

Hei! Er Alfa Romeo gode biler. Noen sier at det er usikre biler med dårlige motorer men flott design. Og har lest at Alfa Romeo har et dårlig rykte. Er Alfa Romeo et bra merke generelt?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-01-31 17:02:12 +0100

Å påstå at Alfa Romeo har dårlige motorer er kanskje noe av de sprøeste man kan si. De nye MultiAir-motorene er blant verdens aller beste, både når det gjelder ytelse, teknologi og utslipp.

De fleste som uttaler seg negativt om Alfa Romeo tenker kun gamle biler, tidligst 2003, og tror det ikke har skjedd noe siden. Modellene som nå er rundt 10 år gamle hadde egentlig ikke noe særlig flere feil enn andre biler, men siden Alfa i noen år før det hadde slitt litt med dårligere kvalitet, bet mange seg merke i feil som oppstod i Alfaer, og de fikk derfor et tvilsomt rykte. Om man undersøker ordentlig hva man kjøper, kan man fint finne et herlig eksemplar av f.eks. en 147 eller 156 som går som en klokke, men som ved alle andre biler, sjekk ordentlig før du kjøper.

Nyere biler, særlig fra de siste 5 år, er ikke noe dårligere noen andre biler fra andre merker. Der er det herlig design kombinert med fantastiske kjøreegenskaper. Ryktene om Alfas kvalitet henger igjen fra gammelt av, og har ingenting med dagens modeller å gjøre!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar