0

Benny. planen er å kjøpe ny bil før jul og øverst på ønskelista står nye audi q5. jeg bytter inn en allroad og har fått veldig hyggelig pris på mello

spurt 2009-11-09 13:33:27 +0200

Hallo Benny. Planen er å kjøpe ny bil før jul og øverst på ønskelista står nye Audi Q5. Jeg bytter inn en Allroad og har fått veldig hyggelig pris på mellomlegget. Dette er privatkjøp og jeg må selv svare for verditapet, derfor er jeg litt i stuss på om det er lurt å kjøpe dyr SUV nå. Føler jo at disse bilene er litt i ferd med å bli stigmatiserte og av den grunn risikerer å bli litt stebarn i bruktmarkedet. Hva tror du? Ville du heller kjøpt en stasjonsvogn med 4x4?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-11-09 13:37:04 +0200

Hei Stein Tore. Skjønner at du lurer på dette og det er jo absolutt grunn til å tenke seg om før man kjøper så dyr bil. Verditap er gjerne den største utgiftsposten ved det å holde bil.

Hadde du spurt meg om Audi Q7,ville jeg nok vært ganske klar: Det er et eksempel på en bil som nok sliter med litt kinkig image, noe som igjen går ut over bruktverdien. Q5 derimot, tror jeg er langt tryggere.

Dette er drømmebilen til veldig mange akkurat nå. Og jeg tror også den er drømmebilen til mange bruktbilkjøpere om 3-5 år. Velger du en "riktig" utstyrt bil med en kurant farge, er det grunn til å vente et relativt hyggelig verditap på disse.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar