0

Må først få si at jeg digger nettsidene deres. de er til stor hjelp når jeg søker på finn.no etter "ny" bil.men til mitt spørsmål: jeg ser at dere ha

spurt 2010-01-29 13:05:20 +0200

Hei. Må først få si at jeg digger nettsidene deres. De er til stor hjelp når jeg søker på finn.no etter "ny" bil.Men til mitt spørsmål: Jeg ser at dere har publisert en artikkel om bruktbiler med flest feil, og her er Passat langt oppe på værsting-lista. Derimot sier artikkelen ikke noe om hva som gjør at den har så mye feil eller hvilke feil det er snakk om. Jeg har alltid trodd at Passat var en rimelig feilfri bil (om vi ser bort fra de med 2.5 TDi...), og den er en av favorittene når vi skal bytte bil neste gang. Kanskje skal jeg revurdere valget? Mine favoritter er enten en 2004-2005 mod TDi 4motion i Highline eller Exclusive utgave (personlog synes jeg at Highline har finere seter med skinn/alcantara kontra Exclusive sine skinn/stoff-seter) med lite km på telleren eller en fra 2006 og oppover med 2.0 TDi 4motion og Highline.På forhånd takk for svar:-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-01-29 13:20:09 +0200

Hallo Erik. I den undersøkelsen så var det som du skikkert skjønner forrige generasjon VW Passat som ble testet. Og her er desverre ikk kvaliteten helt på topp nei... Skulle jeg hatt Passat hadde jeg helt klart gått for den nye som kom høsten 2005 (2006 modell) Disse er MYE bedre, og langt mer moderne biler, som også kjører bedre. Så jeg hadde gått for en 2,0 TDI 4M higline som du selv foreslår! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar