0

Vi skal kjøpe vw passat stv (brukt) og har kikket på 99-03 modeller. jeg ser først og fremst etter 1,8t eller 1,9 tdi. hvem av motorene ville du anbe

spurt 2010-01-29 12:11:37 +0200

Hei, Vi skal kjøpe VW Passat Stv (brukt) og har kikket på 99-03 modeller. Jeg ser først og fremst etter 1,8T eller 1,9 TDi. Hvem av motorene ville du anbefalt? Tenker da både på generelle drifts og vedlikeholdsutgifter men også holdbarhet og slike ting.I tillegg mener jeg at 99 modellene til Passat har hatt problemer med en foring i forstillingen. Mener det er på bærearmen. Vet du om andre ting man bør se etter på denne biltypen utover "vanlig" ting som rust, lekkasjer fra motor, understell etc. ?Takk for svar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-01-29 13:14:15 +0200

Heisann. 1,8T eller 1,9 TDI blir en ren smaksak. Begge er kurante motorer og jeg kan heller ikke si at den ene er bedre enn den andre. Ingen av de har helt tipp-topp kvalitet men er greie nok. Det viktisgste her er å finne en bil som har blitt godt fulgt opp med servicer, register-reim skift ol.

Både forstilling og bremser er svake punkter. Turbo havari forekommer og lekkasje fra vannpumper er ikke uvanlig.

VW fra denne perioden er som du sikkert skjønner desverre ikke feilfrie. Så dette er biler som bør sjekkes nøye, f. eks med NAF-test før kjøp.

Jeg vil tro at biler som f. eks. Mitsubishi Galant, Mazda 6 og Nissan primera gir deg et "tryggere" bilkjøp.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar