0

Hva syns du om den nye volkswagen passat 170 hk tdi med dsg og 4 motion?

spurt 2009-12-22 21:14:51 +0200

Hva syns du om den nye Volkswagen Passat 170 hk TDI med DSG og 4 motion? kan man sammenligne den med en suv iforhold til kjøreegenskaper og framkommelighet osv?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-26 23:35:09 +0200

Den store forskjellen på en \'ekte\' offroader og en personbil med 4x4, eller forsåvidt moderne SUV\'er, er fjæringsvei og bakkeklaring. Skal du kjøre på moderate snødybder (10-15 cm?) og ikke veldig ulendt terreng (dårlig grusvei, ikke skikkelig traktorvei) så vil en personbil/softroader ta seg fram like bra som en fullspikka terrengil. Når du har en skikkelig ulend vei til hytta med store hull og dype grøfter stanger personbilen nedi eller du sitter med 2 hjul i lufta og kommer ingen vei - da er det kun landcruiser, geländewagen, hilux, d-max, amarok osv som vil gjøre jobben. Disse bilene vil aldri bli like komfortable på veien, ihvertfall ikke til sporty kjøring på svingete veier - du får dessverre ikke i pose og sekk!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar