0

Mitt navn er michelle. jeg kjøpte en 2001 alfa romeo 147 1,9 jtd for 6 måneder siden hos forhandler og nå lekker det fra en servo ledning/rør og kan

spurt 2011-12-20 14:06:49 +0100

Hei mitt navn er Michelle. Jeg kjøpte en 2001 Alfa Romeo 147 1,9 JTD for 6 måneder siden hos forhandler og nå lekker det fra en servo ledning/rør og kan ikke kjøre bilen :( Bilen kom uten Garanti så jeg lurer på om du viste hva jeg burde gjøre eller om ca. hvor mye jeg må ut med for og reparere skaden?? MVH Michelle :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-21 12:24:30 +0100

Hei Michelle! Må si det er en liten tøffing av en bil du har fått tak i der! Det er ingen ringere enn Walter de’ Silva som står for designet og 147 har fått mye skryt for dette. Den skiller seg ut i forhold til samtlige konkurrenter og er breddfull av sydlansk personlighet på godt og vondt.

Det skorter også litt på praktiske egenskaper som for eksempel plass – og også litt på det tekniske - som du nå har fått erfare. Det er veldig vanskelig å fastslå en pris på en feil / skade man ikke har sett, men jeg gjør et forsøk i alle fall. Det er nemlig slik at dette er en kjent feil på flere av Alfas modeller. Ofte ender det med skifte av komplett tannstag. Det er en relativt kostbar del, og det går også med noe tid på å skifte denne og i tillegg så trenger bilen en hjulstillingskontroll etter at delen er byttet – så det baller for litt på seg. Skal jeg prøve meg på en rå-tipp på prisen – så sier jeg 25 000,- om du gjør dette hos en merkeforhandler. Ikke helt billig med andre ord. Jeg vet at det kan gå an å få tak i denne delen som ”pirat-del” til andre bilmerker, og kanskje til din bil også. Det kan fort spare deg for noen tusenlapper... Heldigvis er det slik at det slik at feilen jeg forespeiler er ”worst case” – og er du heldig så er det bare en slage / rør som er lekk og da blir prisen på reparasjon også en helt annen. Vi krysser fingrene for det siste! Ønsker deg lykke til med kul bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar