0

Jeg har prøvekjørt en ny toyota avensis og vært uheldig under prøve turen .ved parkering rygget jeg inn i en stolpe. selger synes dette var et tråkig

spurt 2012-03-14 12:24:48 +0100

hei, jeg har prøvekjørt en ny toyota avensis og vært uheldig under prøve turen . ved parkering rygget jeg inn i en stolpe. selger synes dette var et tråkig uhell som de kunne se bort i fra ved kjøp av ny bil ! selger sa at dette ikke var noen forsikringssak . bilen er vanlig registrert (ikke prøveskilt) .men etter noen dager nå så har jeg fått en regning på kr. 10000,- jeg fikk ingen "regler" i forkant av prøveturen verken muntlig eller skriftlig , lurer nå på hva som gjelder av lover her og hva jeg bør gjøre videre med saken ??

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-03-14 13:41:37 +0100

Huff da - dette hørtes leit ut. Ikke noen morsom situasjon å havne i.

Men nå er det jo engang slik at har man ødelagt noe så bør man erstatte dette. Når det gjelder en registrert bil så er det jo forsikringen som dekker dette - bortsett i fra egenandelen. Og jeg regner med at det er denne du har fått faktura på?

Jeg vet ikke noe om hvor stor og dyr skaden er eller om det gjelder firma - eller privat kjøp så svaret må bli litt generelt.

Å rygge på noe kan jo gi alt fra en bitteliten skramme som det koster 2000 kr og flekklakkere, til sprekt fangertrekk og en skade til flerfoldige tusener av kroner. Håper at det gikk rimelig bra i ditt tilfelle.

Du burde halt klart blitt informert av bilens eier om egenandel etc. ved evt. uhell, men på den annen side - snakk om ulykker og erstatning er ikke akkurat det hyggeligste oppsparket til et salg...

Kanskje litt ufint å si at man glemmer dette ved kjøp av bil, men på den annen side så forstår jeg et bilens eier fakturerer deg hvis du ikke tar kontakt eller viser vilje til å gjøre opp for deg.

Tenk om noen hadde lånt bilen din og bulket den - du ville gjerne hatt en erstatning.

Jeg synes uansett du må ta kontakt med selger og ordne opp i dette snarest. Jeg både tror og regner med at dere finner ut av dette sammen!

Ønsker deg lykke til med både skade og ny bil etter hvert!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-03-19 11:54:42 +0100

det gjelder ny demo bil hos toyota forhandler

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar