0

Etter alt det som har kommet fram i det siste om toyota er vi blitt bekymret for om det er forsvarlig å bruke bilen vår nå. vi har en rav-4 som vi på

spurt 2010-02-08 13:02:29 +0100

Etter alt det som har kommet fram i det siste om Toyota er vi blitt bekymret for om det er forsvarlig å bruke bilen vår nå. Vi har en RAV-4 som vi på alle måter er svært godt fornøyd med men den er en av modellene som skal bli tilbakekalt på grunn av gasspedalen. Derfor lurer jeg på om det er forsvarlig å bruke den nå til feilen har blitt rettet på? Må innrømme at det føles litt guffent å kjøre en bil som kan være livsfarlig. Hva er din mening om dette?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-02-08 13:19:12 +0100

Hei Anemor. Skjønner at du og mange andre Toyota-eiere lurer på dette om dagen. Det som har skjedd er selvfølgelig svært alvorlig og det er ingen tvil om at Toyota har en stor jobb å gjøre, både rent praktisk og i forhold til omdømmet sitt. Men samtidig er det selvfølgelig slik at ting blir veldig hausset opp når slike ting skjer.

Jeg er jo ingen ekspert på dette området og synes det er litt skummelt å gi konkrete råd, men samtidig vil jeg mene at du trygt kan bruke Toyotaen din. Sjansen for at det skal gå galt er svært liten. Når du er forberedt på at noe kan skje, vil du også kunne reagere raskere. Hvis det verste skulle skje og gasspedalen henger seg opp, må du tråkke hardt på bremsepedalen. Har du manuelt gir bør du også trykke inn kløtsjen - på automat sette den i fri.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger