0

Har tidligere sverget til tyske biler av merke bmw og vw men kom tilfeldigvis over en 06 mod toyota rav4 (nye typen) d4d 136hk med executive utstyr.

spurt 2010-01-15 12:29:52 +0100

Hei Benny, har tidligere sverget til tyske biler av merke BMW og VW men kom tilfeldigvis over en 06 mod Toyota Rav4 (nye typen) D4D 136hk med Executive utstyr. Ble skikkelig overrasket over hvor god denne bilen var å kjøre, har alltid tenkt at Toyota har vært den uautofiles bil, annenhåndsverdien er også uforskammet høy.Vet du om det kan lønne seg å importere denne bilen fra f.eks Sverige eller Tyskland? Og er det da andre spesifikasjoner av betydning da?Marius

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-01-15 13:15:22 +0100

Hallo Marius. Dette er som du sier skikkelig fine og gode biler. Og uten å ha regnet på det er jeg ganske sikker på at det er en del å spare på brukt-import av denne.

Man må finne en bil med fritak for tysk moms. Lav vekt, og lavt CO2-utslipp(i prakis: diesel) sammen med alder (bruksfradrag) er faktorer som spiller inn ved import.

Tror fort man kan spare ca 30 lapper på å ta den inn selv. Prisene på disse holder seg uforskammet godt, og fine biler selges veldig fort.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger