0

Jeg har en 89 camry v6 gxi automat som har gått 340000 km. den er så godt som strøken mekanisk og jeg har aldri hatt problemer med det sett bort i fr

spurt 2009-11-24 21:50:58 +0100

Hei! Jeg har en 89 Camry V6 GXI Automat som har gått 340000 km. Den er så godt som strøken mekanisk og jeg har aldri hatt problemer med det sett bort i fra en ting: noen få ganger vil startmotoren rett og slett ikke gå rundt. Lysene slukkes når jeg vrir om nøkkelen så det virker som om alt annet er i orden. Det eneste jeg hører er et bittelite klikk (mest sannsynlig et relè). Problemet skjer når motoren har vanlig driftstemp. og kun på sommerstid. Jeg kan starte den ved å sette en ledning fra batteriet til den ene polen på starteren (men ikke alltid). Hva kan det være? Har hørt om andre som har samme type modell med akkurat det samme problemet.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-11-25 13:04:02 +0100

Hei Thomas. I og med at lysene slukkes tyder det på at strømen går dit den skal. Så da må det jo være noe treghet el lign i selve innslaget / innslagsreleet. Tydelig en svakhet hvis det er på flere like biler.

Dette er trolig temperaturavhengig i og med at det skjer bare på sommeren, uten at jeg kan forklare deg hvorfor.

Er du litt fingernem demonterer du starteren og plukker den fra hverandre og ser hva du finner. Løse eller slitt børster, treghet eller brente / irrede kontakter? Evt lever den til et Bosch-verksted for en gjennomgang.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar