0

Dette er ikke et spørsmål, men en kommentar til artikkelen din ang hiace.det har ikke vært noen revolusjon i kjøreegenskaper på biler og det kommer ne

spurt 2009-10-21 14:14:48 +0100

Dette er ikke et spørsmål, men en kommentar til artikkelen din ang Hiace.Det har ikke vært noen revolusjon i kjøreegenskaper på biler og det kommer neppe det. Det har heller vært en gradvis utvikling. Du burde vite at en Hiace kan være bedre å kjøre feks på en grusvei enn enn Audi med lavprofidekk. Har du en avslappet defensiv kjøre stil kan en varebil som Hiace eller tilsvarende være gode å kjøre. Når en er stressa og skal hevde seg med fart er jo ikke Hiace bilen, men om en dropper det er det bedre.Måten du kommenterer bilen på får meg til å tenke at du vil forbi og ikke holder avstand. D-4D motoren kom i 2001 til Norge på Hiace og er faktisk ikke så umoderne. En Hiace eier vil neppe ergre seg over den, heller det motsatte når den går og går. Du burde og tenke deg litt om når du bruker uttrykk som traurig utseendet osv, det forteller vel bare at du kanskje selv er en moteløve.Menn burde jo ikke være moteslaver, men overlate det til damer. Min mening er at sakligheten din svekkes på grunn av dette jeg nevner.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-21 14:25:19 +0100

Hei Kåre! Regner med at det er HiAce 8-stere testen du sikter til. Må nok innrømme at jeg kjører Audi med litt for store og lave dekk, men jeg kjører ikke mye på grusvei.

Utseende er jo som kjent en smaksak - og bra er det. Hadde jo vært kjedelig om vi alle hadde samme mening, ikke sant? Jeg er definitivt ikke noen moteslave...

Min trovedrighet svekkes om jeg ikke er ærlig, og om jeg skriver det jeg tror folk vil høre. Det gjør jeg ikke... Jeg sier min mening - og noen ganger er ikke alle enige. Og det synes jeg er helt OK!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger