0

Vi har barn nr.3 på vei og ønsker oss en bil med mer plass i. vi har sett på en del flerbruksbiler med 7 seter, men har forstått på broom og andre ste

spurt 2010-08-22 22:43:20 +0200

Hei Benny. Vi har barn nr.3 på vei og ønsker oss en bil med mer plass i. Vi har sett på en del flerbruksbiler med 7 seter, men har forstått på Broom og andre steder at VW Sharan og Peugeot 807 ikke er noe røverkjøp. Vi ønsker oss en 7 seter med "gode" seter i dvs IKKE klapp-seter som er ubehagelige og klumpete å sitte i... Hvordan kan du anbefale/ uttale deg om Toyota Previa?? Den har vi sett litt på i den senere tid?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-09-26 12:49:41 +0200

Previa er normalt sett gode biler, uten større feil, som vanlig med Toyota. Sjekk at registerreim er byttet (5år / 100 000km er skiftintervaller), det er også vanlig at vannpumpe blir byttet i denne sammenheng ( nå snakker jeg diesel)

Svinghjul på dieselen kan også være vibrasjon i når det blir slitt, så sjekk at clutch virker bra, og at pedalen ikke er \"kort og tung\"

bensin kan du få med automat, og bensin har registerkjede uten skiftintervall, og heller ikke samme type svinghjul som dieselen har.

bortsett fra dette skulle ikke det være noe spesielt å gruble over..

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar