0

Her om dagen skjedde det noe kjipt.skulle jekke opp bilen for å skifte til sommer dekk. gikk bra helt til jeg kom til det siste dekke på venstre side

spurt 2014-04-03 11:47:36 +0100

Hei Benny! her om dagen skjedde det noe kjipt. skulle jekke opp bilen for å skifte til sommer dekk. gikk bra helt til jeg kom til det siste dekke på venstre side foran. jekken ble plassert og begynte å jekke den opp så plutselig gikk den tvers igjennom gulvet på fører siden. jekken hadde da blitt plassert på en gummi ting som vist skal kunne fjernes vis man har mye vann i bilen. som nå da har blitt utvidet til et stort hull. så jeg lurer da på hvor mye en sveise jobb på et sånt hull kan komme til å koste. er 18 år og det er min første bil. det er en 1996 Carina. så vis det kommer seg på flere tusen kroner. så er det ikke noe håp for den bilen. da er nesten vrakpanten bedre. er synd med tanke på hvor god stand den egentlig er i. men 18 år som jobber ved siden av skolen er det ikke særlig gunstig.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-04-03 18:38:45 +0100

Uff da. Sånt skjer, men du satte jekken på dreneringshullet. Gulvet i bilene er ikke solid nok til å bære jekkens kraft, det er bare en tynn plate. Sett heller jekken på det stedet som armene ut til hjulene sitter.

Dette er jo driftssikre biler så du burde oppsøke noen som sveiser tynnplater. De kan slå platen tilbake i riktig posisjon og sveise sammen de revnede platene. Det er viktig at dette blir gjort fagmessig og rustbehandlet etterpå. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2014-04-03 20:35:18 +0100

snakka med en verksted i stad, mellom 1500-1800 ville det komme seg på. og det er jo overkommelig :D

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar