0

Jeg har en toyota carina som ikke gikk gjennom eu kontrollen pga for høyt co (0.65)det er en 95 mod. har ikke vært til service på flere år. kjøpte den

spurt 2011-11-11 13:37:30 +0100

Hei Benny,

Jeg har en Toyota Carina som ikke gikk gjennom EU kontrollen pga for høyt co (0.65) Det er en 95 mod. Har ikke vært til service på flere år. kjøpte den for 3 år siden. Selger mente de hadde tatt service privat.

Problemet mitt er at vi ønsker ikke spandere flere tusen på en bil som ikke er verdt mer en 5-10 000. Vi må også ha nye dekk.

Verkstedet sier den mest sannsynlig trenger en service (ca 3000,-) og at det kan være årsaken til for høyt co.

Hva ville du anbefalt? Jeg har 0 peiling på biler. Men lurer på om en service til 3000,- startpris er for verkstedet å tjene penger, at de etter service vil se hvor problemet ligger? I mitt hode tenker jeg at de vet vel hvor årsaken stort sett ligger..se etter det og fikse det i stedenfor full service?

Håper du har svar til meg da jeg selv ikke forstår noe om bil og ikke vet om jeg skal bruke penger på denne bilen. Må nevne at vi ellers ikke har hatt noe som helst problemer med bilen.

Mvh Lillian

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-11-11 15:17:16 +0100

Det er billigere å ta en service til 3000,- enn å bytte bil, hvis bilen forøvrig er ok. 5-10.000 kr i året må du regne med at bilen kan koste i rep og service hvert år, samme hvor mye bilen er verdt. Så om du bytter til en annen billig bil, vil du ha minst de samme utgiftene. Hvis bilen ikke har vært på service på 3 år, kan det hjelpe å bytte olje, luftfilter og tennplugger. Dårlig olje gir nemlig utslag på CO-testen, samme med tett luftfilter fordi den vil bruke mer bensin. Eller dårlige plugger som også kan gi dårlig forbrenning.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger