0

Jeg lurer på hvor jeg kan finne en ny topp til motoren?

spurt 2010-09-25 23:50:16 +0100

Jeg lurer på hvor jeg kan finne en ny topp til motoren? Den koker tvert når jeg starter den og det bobler i ekspansjonstanken.

Kunne det vært en ide å prøve dette tetningsmiddelet Omega?

Hvilke motorer passer til denne bilen ifall jeg må skifte hele greia?

Det hadde vært supert om du kunne hjelpe meg med dette da jeg er litt rådlaus...

Mvh Åsmund Breivik Hansen. breiviha@hotmail.com

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-09-26 00:16:14 +0100

Først og fremmest ved jeg ikke hvilken bil der her er tale om? men pyt.Det er helt sikkert din top-pakning som er defekt.I værste fald er toppen rævnet i en kølekanal.Toppen skal du trykprøve hos en fagmand inden du evt. plansliber denne for montering efter udskiftning af top-pakning.Brug ikke diverse tætningsmidler.Der findes ikke mirakelkure som løser dit problem , og i værste fald tætner du till både radiatoren , og varmeapparat-radiatoren med dette ! Check om olien er hvid.Såfrem den er det , er der gået vand i olien.Forsøg da ikke at starte motoren !! Udskiftning af top pakning er et job for fagmænd med det rette udstyr/værktøj.Kan du ikke skrue selv , så lad være.Du bruger en masse penge på reservedele , for så at spænde toppen forkert till eller sætte kam-remmen på forkert , hvilket vil resultere i ødelagte (bøjede) ventiler.Alternativt køb en HAYNES manual som beskriver din bil nøjagtigt og læs denne grundigt før du starter på noget selv.At ordne en top pakning er en dyr affere , så hvis din bil har en værdi på rundt 20.000-30.000 i god kørende stand , så sælg den heller til en som kan ordne dette selv.En defekt top-pakning / sprukken top har en årsag-det kan være din motor blev for varm grundet defekt vandpumpe eller dårlig radiator/radiatorvifte.Husk at checke/udskifte disse dele samtidigt ! Er det en god og dyr bil du har , må du vurdere om en evt.reperasion kan betale sig.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger